برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟

استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.

ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.

مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

  • گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
  • برنج :یک کیلو
  • رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی:سه کیلو
  • پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
  • روغن :100 تا 150گرم
  • نمک و فلفل :به مقدار کافی

خوشمزه ترین مزه ها گوجه ,استانبولی ,قاشق ,سوپخوری ,یک ,کیلو ,قاشق سوپخوری ,باشد که ,یک قاشق ,فرنگی  یک ,رب گوجهمنبع

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه شیرینی بامیه ای

پاستا با گوجه کبابی و پنیر فتا

طرز تهیه “رولت ساده” یا همان رولت خامه ای محبوب

طرز تهیه سس بشامل

شیرینی نارگیلی

موجور مخلوط کدو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قیمت ریموت کنترل جرثقیل سایت تفریحی Web Design Studio Pro اجناس فوق العاده سئو آسان رایگان فروشگاه فالوور اینستاگرام رسانه برتر ایرانیان مرجع تجهیزات اندازه گیری ایران